Senior Expert Netwerk (SEN), wordt per 1 januari 2024 de Apollo Executive Leaders Community!

In een wereld waar ‘participatie’ en ‘samenwerking’ tegenwoordig de kernwoorden vormen, heeft Akerhill Management als bedrijf op voorhand al het principe om bij de uitvoering van programma’s en projecten uit te gaan van modulaire teamsamenstellingen. “Mensen moeten doen waar ze goed in zijn, en laten waar een ander beter in is!” is het credo dat hier de grondslag vormt. “Je kunt niet alle disciplines tot in de puntjes beheersen. Focus houden voor hetgeen je het beste beheerst, brengt je tot succes. Wij geven een expert op level 7, liever de kans om te groeien naar level 9 in specifieke disciplines, dan te zorgen dat iemand vele disciplines beheerst op een level 6.”. “Het draait om kwaliteit en duidelijke afspraken bij het verkrijgen van een hoge tevredenheid van medewerkers, partners en leveranciers. Dan mogen er serieuze eisen worden gesteld aan de expertise.” We zitten volop in de veranderingen van technologie, dus naar  hybride of in gehele volledigheid naar Cloud Native Technology. Dat brengt nogal wat met zich mee!

Wij kiezen er daarom ook voor om onze expertise verder expliciet te focussen op Cloud Native Technology omdat al onze aangesloten experts hier expert is zijn en de kneepjes van het vak beheersen. Daarom ook de verandering van SEN naar Apollo Executive Leaders, want wij zijn trotse experts, evenals de leiders van alle Apollo missies die vaak vooraf bestempeld werden als onhaalbaar, doch vaak zeer goed gehaald zijn. Wij begrijpen als geen ander de problematiek van uw organisatie. Wij staan u graag bij met uw uitdagingen op vlak van IV/IT en Cloud. En vanaf 1 januari 2024 gaan wij versnellen met onze nieuwe naam, aangevuld met nieuwe experts en de nieuwe missie Apollo Executive Leaders voor Cloud!

Verder kunt u uiteraard blijven rekenen op de diensten van Akerhill Management zoals u gewend bent. Betrouwbaarheid, in samenwerking en met de kwalitatieve diensten die wij bieden.

Ask the ExpertAkerhill Management werkt bij voorkeur volgens ‘het principe van zelfstandigheid’. Programma’s en Projecten worden met gebundelde krachten vanuit het Senior Expert Netwerk tot uitvoering gebracht, waarbij ‘het nemen van programma- of projectverantwoordelijkheid’ meer dan serieus wordt genomen. Opdrachtgevers hebben behoefte aan duidelijke ondersteuning bij het realiseren van succes in programma’s en projecten. Dé juiste Expert op hét juiste moment voor dé juiste taak inzetten is erg belangrijk. Daarom kiest Akerhill Management bij het samenwerken voor alleen dié individuele IV/IT professionals welke zich richten op een specifieke expertise of niche.

Het Senior Expert Netwerk van Akerhill Management kenmerkt zicht door een grote mate van diversiteit in expertise. De zware kern van het Senior Expert Netwerk bestaat uit zelfstandigen zonder personeel (ZZP’ers), door ons genoemd Zelfstandige Professionals (ZP’ers) en MKB-bedrijven voor het gezamenlijk uitvoeren van (complexe) IV/IT-programma’s en projecten. De gevalideerde expertise van de individuele professionals, opgedaan in specifieke segmenten van IV, IT & Telecom, wordt in programma’s en projecten ingezet om opdrachtgevers te garanderen dat er op realistische en kwalitatieve wijze tot resultaten wordt gekomen.

Senior Experts kunnen interesse voor samenwerking in programma’s en projecten kenbaar maken door zich aan te melden voor Akerhill Management – Senior Expert Netwerk. Je ontvangt dan, indien de expertise onderscheidend is, een uitnodiging voor een interview waarbij jouw kwaliteit wordt geverifieerd en gevalideerd. Na het doorlopen van dit traject kan men worden geselecteerd voor deelname aan een van de programma’s of projecten welke wij ten uitvoer brengen voor onze opdrachtgevers.