Werken bij...

Voor het inzetten van mensen in ons bedrijf of voor participatie in programma's en projecten van onze opdrachtgevers, maken wij gebruik van het innovatieve matchingplatform Fibonacci Jobs dat volledig onze wensen, t.a.v. het gebruik van het European Competence Framework (EQF) en de Nederlandse werkgroep in het e-CF, ondersteunt.

Ben jij op zoek naar interessante vacatures of boeiende opdracht? Maak dan jouw profiel zo spoedig mogelijk aan bij Fibonacci Jobs - Kandidaten en valideer waar mogelijk de persoonlijke kenmerken, talenten, competenties en ervaringen. Wie weet werk je dan binnenkort al met ons samen of voor één van onze opdrachtgevers.

Werving & Selectie

De selectie van dé juiste man of vrouw met dé juiste gevalideerde expertise, op basis van het EQF/e-CF en conform ons eigen functiemodel, is cruciaal voor het slagen van de programma's en projecten in ons portfolio. Daarom hebben wij bewust gekozen om de eerste stappen van de werving en selectie van mensen voor openstaande vacatures, programma- en projectopdrachten volledig te outsourcen, en de uitvragen te plaatsen op het platform van Fibonacci Jobs - Werkgevers. Na de werving en selectie op het platform dat wij op inventieve wijze zelf kunnen doen, start het persoonlijke kennismakingstraject en mogelijk zelfs het onboardingproces bij ons.

Ecologie in IT

Het netwerk van adviseurs, validatie- en onderwijspartners, bedrijfsleven, overheden en (non-)profitorganisaties van Fibonacci Jobs vormen een serieuze ecologie waar wij graag onderdeel van uitmaken. Door gebruik te maken van het platform dragen wij tevens ook nog eens rechtstreeks bij aan de invulling van onze doelstellingen op het vlak van Maatschappelijke Verantwoordelijkheid omdat met het platform ook non-profitorganisaties worden gesteund bij Social (Return) Projecten.