Bedrijfsprofiel

Akerhill Management B.V. is een gevestigde Nederlandse onderneming met een duidelijke focus voor ‘Innovatie’, mede door inzet van moderne technologische oplossingen. Onze activiteiten zijn verdeeld in drie primaire segmenten, t.w. het ondersteunen van organisaties bij:

  • het creëren van ‘Innovatieve Oplossingen
  • het op programma- of projectmatige wijze realiseren van oplossingen
  • het verzorgen van coaching en begeleiding bij veranderprocessen

Wij noemen dit respectievelijk ‘Business & IT Consultancy, Programma- en Project Management‘ en ‘Coaching & Training‘.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een gedegen ervaring van de mensen en onze partners in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve oplossingen en uitvoeren van projecten met technische, organisatorische, bestuurlijke of politieke complexiteit. De oorsprong van deze ervaring en expertise is terug te vinden in de branches ICT, Telecom, Government, Retail, Human Resources, Finance, Sales, Legal, Industry, Transport & Logistiek en Zorg.

Innovatieve Oplossingen
Onder de noemer ‘Innovatieve Oplossingen’ ontwikkelen wij samen met (technologie) partners innovatieve concepten voor ondernemingen, overheden en onderwijs. Wij ondersteunen onze klanten bij de stap naar innovatie, versnelling van innovatie en implementatie van innovatie. Dit kan door complete projectuitvoering voor of bij opdrachtgevers of door de inzet van individuele expertise.

Consultancy & Projecten
Onder de noemer ‘Consultancy & Projecten’ begeleiden wij organisaties met het ontwikkelen van een heldere strategie voor organisatorische en/of technologische vraagstukken. Waar nodig assisteren wij, met een pragmatische denkwijze, bij de implementatie van de gekozen strategie.

Het innoveren en optimaliseren van bestaande of nieuwe diensten en/of producten draagt significant bij tot betere productie, gevolgd door hogere omzet. Een noodzakelijke stap om de economische motor van de organisatie soepel te laten draaien. En om de concurrentie (uit opkomende landen) voor te blijven. Wij leveren bij voorkeur projectmatige dienstverlening om innovatieve oplossingen volledig tot recht te laten komen in de staande organisatie. Onze overtuiging is dat er voor organisaties met een gedegen balans tussen kort en lang termijn visie, altijd een gezonde toekomst (te creëren) is.

Coaching & Training
Onder de noemer ‘Coaching & Training’ faciliteren wij individuele personen en organisaties met professionele kennis en begeleiding om doelstellingen te bereiken. In samenwerking met diverse partners kunnen wij opleidingen en trainingen verzorgen op het gebied van technologie, management en processen.

Het stimuleren van mensen om serieus bij te dragen aan innovatie, veranderprocessen en implementaties is het meest onderschatte element. De aanname wordt veelal gedaan dat mensen zich wel aanpassen aan de veranderende omstandigheden. Weerstand bij de gemiddelde mens ontstaat op het moment dat de term ‘moet’ in de opdracht voorkomt. Door de mensgerichte benadering bij veranderprocessen bereiken wij de resultaten met draagvlak. Mensen voelen zich met de juiste coaching, training en/of opleiding meer gewaardeerd. Het ‘moeten’ wordt dan ‘willen’! Dit bespaart substantiële investeringen in tijd en geld.

Individuele Coaching, Intervisie & Begeleiding
Onder de noemer ‘Individuele Coaching, Intervisie & Begeleiden’ verzorgen wij voor individuele personen en groepen intervisie en begeleiding op het gebied van hard- en soft skills. De expertise van onze (zelfstandige) professionals, mede ingegeven door het seniore niveau van onze mensen, kan voor uw organisatie en/of individuele personen een significante verhoging van aandeelhouders- en medewekerswaarde. Of het nu gaat om het coachen/begeleiden van een complete directie, managementteam of de individuele C-level manager of medewerker, bij ons bent u in goede en vertrouwde handen.